Over Zilte Zusjes

Hi!

‘Hoeveel Zilte zusjes zijn er eigenlijk? Zijn jullie zusjes?’ 

Leuk dat je wilt weten wie er achter de webshop ‘Zilte zusjes’ zit! Om maar meteen antwoord te geven op je vraag: Nee, we zijn geen zusjes. Sterker nog, ik ben maar alleen. 😉

Mijn naam is Isabel, geboren in 1991 in een prachtig Zeeuws dorpje. Ik ben moeder van twee prachtige dochters, Kate (7) & Ava (3). ‘De Zilte Zusjes’, want net als hun moeder en vader zijn ze geboren in Zeeland. 
Deze twee dames zijn de drijfveer van mijn webshop. 

Ruim een jaar voordat onze oudste dochter werd geboren werd er een hersentumor geconstateerd bij mijn ex-man. Om een lang verhaal kort te maken: hij was helaas niet in staat om te werken en werd fulltime huisvader.
Omdat er toch brood op de plank moest komen ging ik 5 dagen werken, een fulltime baan dus. Hierdoor maakte ik vrij weinig mee van mijn dochters en dit ging mij tegen staan. Ik besloot wat te gaan freubelen in de avond uren om toch wat  extraatjes binnen te krijgen. 
Dit liep zo goed dat ik momenteel nog 4 dagen werk en een dag voor mezelf met Zilte Zusjes. (en stiekem in de weekenden ook hoor ;))

Ik droom van een toekomst dat wij, mijn meiden & ik, kunnen leven van de inkomsten van mijn webshop en dat later mijn eigen ‘Zilte Zusjes’ een handje komen helpen.

Liefs, Isabel

× Whatsapp